Bővebb tartalom

2019.05.23. 09:54

Érzékenyítő program az MNÁMK és az EGYMI között


tanárai találkozhassanak és közös tevékenységeken keresztül megismerhessék egymást. Évfolyamonként eltérő programokat szervezünk, hogy változatos élményekkel gazdagodhassanak a diákok.

Az idén a kilencedik évfolyamnak tánccal és zenével kapcsolatos programot kellett szerveznie. Mivel iskolánkban a német néptáncoktatásnak hagyománya van, ezért mi vállaltuk, hogy megismertetjük a vendég iskola diákjaival a tánclépések alapjait. A zenei hátteret és az oktatást iskolánk részéről Emmert József tanár úr biztosította, akinek nagy segítségére voltak a diákjaink. Az EGYMI részéről Nagy Judit tanárnő engedett betekintést a hip-hop tánc világába, aki szintén számíthatott a diákjai segítségére, hiszen bemutatókon és versenyeken is rendszeresen részt vesznek.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a diákok hamar megtalálták a közös hangot és élvezettel tanították egymást. A tervezett egy óra hamar eltelt és mindenki jóízűen falatozott a kilencedikes osztályfőnökök által készített szendvicsekből. Ahogy ez a képeken is jól látszik, a felszabadult hangulat és a diákok nevetése volt a legjobb visszajelzés arról, hogy hogyan érezték magukat a résztvevők.

 

                                                                                                          Juhász Imre
                                                                                                             9A of.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

© Copyright 2015 - MNÁMK