Tanév eseményei

Oldal 1 ennyiből: 3  >  >>

2018 áprilisában került megrendezésre a Bácskai Kultúrpalotában a Mátyás emlékév elnevezésű verseny. A 8.a osztály Mátyás király okos felesége című mesét választotta. A szakmai zsűri elbírálása alapján ők nyerhették meg a verseny fődíját a 7-8. osztályosok között, ami egy visegrádi osztálykirándulás volt.

Magyar irodalom órán a 2.a osztály szorgalmas kis diákjaival Jókai Mór 'Hol kezdtem a kertészkedést?' c. művét dolgoztunk fel. 

2018. május 12-én kerékpártúrára indultak az alsósok a Warali-tóhoz.

2018. április 28-án a szülőkkel együtt a pörbölyi Titánhoz túráztak az alsós diákok.

Áprilisban ismét megrendezésre került a már hagyománnyá vált játékos német nyelvi vetélkedő tavaszi fordulója a 2. évfolyamon. 

2018. május 1-jén került megrendezésre iskolánk felső tagozatán a játékos német nyelvi vetélkedő. A versenyen az MNÁMK és a Szent László ÁMK tanulói vettek részt.

Ebben a tanévben a 3.c osztály képviselte iskolánkat az immár 26. alkalommal megrendezett Német Nyelvű Színjátszó Találkozón, Sombereken.

Április 13-án és 14-én nyílt tanítási órák kerültek megrendezésre az alsó tagozaton.

2018. március 14-én a sportcsarnokban került megrendezésre a március 15-ei ünnepségünk.

Egy havas, hideg délutánon szavalóversenyt rendeztünk iskolánk legkisebbjeinek.  A 30 lelkes kispajtás szebbnél szebb versekkel szórakoztatott bennünket. 

Amennyiben az elmúlt tanévek eseményeit szeretné megtekinteni, kattintson az alábbi linkre: DigiÉvkönyv


 





© Copyright 2015 - MNÁMK