Tanév eseményei

Oldal 1 ennyiből: 4  >  >>

2018. május 28-án rendezték meg a budapesti Goethe Intézetben a Vitázik a világ ifjúsága vitavetélkedő országos elődöntőjét. Az idei versenyszezon utolsó előtti fordulójába, az országos elődöntőbe Máj Imre, az MNÁMK 11. B osztályos tanulója az országos kvalifikációs fordulókból a nyolc elődöntős mellett póttagként jutott tovább.

2018. április 13-én rendezték meg a budapesti Goethe Intézetben a Vitázik a világ ifjúsága vitavetélkedő országos kvalifikációs fordulóit. Minden iskolahálózati fordulóból négy-négy tanuló jutott tovább az április 13-ai versenybe, köztük két MNÁMK-s diák, Bőhm Ramóna (11. A) és Máj Imre (11. B).

Országos csapatversenyt hirdettek vallási hovatartozástól függetlenül azoknak a 9-12. osztályos diákoknak, akik bővíteni szerették volna ismereteiket a világ legolvasottabb könyvéről.

2018. május 9-én Európa-projektnapot tartottak az MNÁMK Gimnáziumában.

2018. április 27-én került megrendezésre gimnáziumunk hagyományos ballagása.

"Magyar? Német? Magyarországi német!" - ezt a címet viselte az MNÁMK diákcsoportjának dél-németországi fellépéssorozata, amelyre 2018. május 14. és 19. között került sor.

Bőhm Ramóna (11A) és Máj Imre (11B), az iskolai vitadöntő két győztese, képviselte iskolánkat a „Vitázik a világ ifjúsága” vetélkedő 8. magyarországi iskolahálózati kvalifikációs fordulóján 2018. március 12-én Pécsett.

Víz Világnapja 2018. „Járd körbe a Campust”

 

Osztályunk, a 11/A lehetőséget kapott rá, hogy január végén három napot töltsön Franciaországban, Strasbourgban...

A Don@u-online elnevezésű projektet a Baden-württembergi Tartományi Politikai Képzőcentrum szervezi a stuttgarti Európaközponttal közösen...

Amennyiben az elmúlt tanévek eseményeit szeretné megtekinteni, kattintson az alábbi linkre: DigiÉvkönyv
 
 
 
© Copyright 2015 - MNÁMK