2017/18-as tanév eseményei

Oldal 1 ennyiből: 4  >  >>

Auch dieses Jahr war der Theatertag ein Höhepunkt in unserem Schulleben.

2018. május 14-én gimnáziumunk 9.B, és általános iskolánk 7.B osztálya ellátogatott a Lajta Monitor Múzeumhajóhoz, mely rövid ideig Baján kötött ki.

2018. május 28-án rendezték meg a budapesti Goethe Intézetben a Vitázik a világ ifjúsága vitavetélkedő országos elődöntőjét. Az idei versenyszezon utolsó előtti fordulójába, az országos elődöntőbe Máj Imre, az MNÁMK 11. B osztályos tanulója az országos kvalifikációs fordulókból a nyolc elődöntős mellett póttagként jutott tovább.

2018. április 13-én rendezték meg a budapesti Goethe Intézetben a Vitázik a világ ifjúsága vitavetélkedő országos kvalifikációs fordulóit. Minden iskolahálózati fordulóból négy-négy tanuló jutott tovább az április 13-ai versenybe, köztük két MNÁMK-s diák, Bőhm Ramóna (11. A) és Máj Imre (11. B).

Országos csapatversenyt hirdettek vallási hovatartozástól függetlenül azoknak a 9-12. osztályos diákoknak, akik bővíteni szerették volna ismereteiket a világ legolvasottabb könyvéről.

2018. május 9-én Európa-projektnapot tartottak az MNÁMK Gimnáziumában.

2018. április 27-én került megrendezésre gimnáziumunk hagyományos ballagása.

"Magyar? Német? Magyarországi német!" - ezt a címet viselte az MNÁMK diákcsoportjának dél-németországi fellépéssorozata, amelyre 2018. május 14. és 19. között került sor.

Az idei Trachttag-ra, vagyis a népviselet napjára készültek el az MNÁMK szorgalmas diákjai a saját kezűleg hímzett díszzsebkendőikkel, melyet büszkén mutattak meg társaiknak...

Kettős sikerrel zárult az „Abgedreht” című országos Magyarországi Német Ifjúsági Filmfesztivál..

Amennyiben az elmúlt tanévek eseményeit szeretné megtekinteni, kattintson az alábbi linkre: DigiÉvkönyv
 
 
 
© Copyright 2015 - MNÁMK