Óvodánk eseményei

Oldal 1 ennyiből: 2  >  >>

Kedves Szülők!

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. CXC. törvény 8. § (2) bekezdése alapján minden gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig betölti a 3. életévét, a nevelési év kezdőnapjától, szeptember 1-jétől napi négyórás óvodai nevelésre kötelezett.

Óvodásunk 1. helyezett lett a Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete és a Türr István Múzeum „Hej, halászok, halászok, mit fogott a hálótok?” címmel meghirdetett rajzpályázaton.

2020. február 24-én egy 5 méter átmérőjű kupolában tekinthették meg Aba manófiú és Lana tündérlány mesés kalandozásait a csillagképek és bolygók világában.

A fenti gondolatokat Nuberné Honti Ivett, az MNÁMK Egységes Iskola igazgatója mondta az intézmény hagyományos, adventi jótékonysági koncertjén. „Ezek a mi nevelési értékrendünk fontos elemei”- folytatta, majd átadta a tanulóink által gyűjtött apró ajándékokat Müller Istvánnak, a Bajai EGYMI főigazgatójának azzal a kéréssel, juttassák el a csomagokat az általa vezetett iskola diákjainak! Szép példája ez a két oktatási intézmény hosszú ideje tartó, kiváló kapcsolatának.

Kicsik és nagyon együtt várják a karácsonyt.

2019. december 5-én, csütörtökön a 2. c osztályban jártak a nagycsoportosok a Napsugár csoportból. Közösen dolgoztuk fel a madáretetés témáját, felhívva a gyermekek figyelmét ennek fontosságára télen.

Mikulás napján, a délelőtt folyamán 5 ovis látogatott el az iskolába, az 1.a osztályba. Egy rövid mesét néztek meg közösen a hóemberről. Majd énekeltek és barkácsoltak Edina néni és Klaudia néni tanítónénikkel.

Az MNÁMK általános iskolásai és óvodásai közösen ünnepeltek: a nagycsoportos óvodások részt vettek a 2./C osztály műsorán, melyet az 1. adventi gyertyagyújtás alkalmából adtak elő külön az óvodások részére is.

A 2.a osztály látogatást tett az óvoda Süni csoportjában. Segítettek elkészíteni a Télapónak írt levelet.

A Bajai Városvédő- és Szépítő Egyesület harmadik alkalommal rendezte meg a „Virágos iskolák, virágos óvodák” versenyt. Utóbbi kategóriában sikeresen szerepelt az MNÁMK óvodája is.

Amennyiben az elmúlt évek eseményeit szeretné megtekinteni, kattintson az alábbi linkre: DigiÉvkönyv

 

© Copyright 2015 - MNÁMK